Konfirmation med diskret bling og sart elegance

Konfirmation med diskret bling og sart elegance

Konfirmationen er en dag, hvor de fleste piger har en drøm om at stråle. Men der er forskel på en konfirmationskjole og en gallakjole. For konfirmationskjolen gælder det, at ”less is more,” og man rammer ved siden af, hvis man dækker den med prangende smykkesten eller alt for mange og store rhinsten i Crystal AB. Til gengæld kan et sart drys af små rhinsten i ren, klar krystal give lige det ekstra touch, der tænder et ekstra glimt i en ung piges øjne og får hende til at føle sig som den prinsesse, man godt må være på denne store dag

Til en konfirmationskjole vil det normalt være passende med rhinsten i ss12 eller ss16, f.eks. som dem, man finder her. Vil  man gerne gøre pynten endnu mere diskret, kan man vælge farven White Opal, en mælkehvid sten. Afhængigt af kjolens stil kan det også være rigtig sødt at pynte den med sten i andre Opal-farver, f.eks. en Light Sapphire Opal eller Rose Opal, som en blid, elegant kontrast til den hvide kjole. Man kan naturligvis også vælge halvperler for et klassisk, rent look.

 

Et oplagt sted at udleve prinsessedrømmene på den store dag er skoene. Et par enkle, hvide sko kan blive Askepot værdig, hvis man pynter dem med rhinsten i klar krystal. Se f.eks. denne video som inspiration og for at lære den korrekte teknik:

https://www.youtube.com/watch?v=rJON9c8fQXo

Mange piger i dag vælger også at få pyntet neglene. Her er Swarovskis Crystal Pixie glimmerdrys velegnet, især varianten Cute Mood.

Også på festbordet er det oplagt at sprede lidt glamour – f.eks. kan et enkelt bordkort i karton gøres smukt og festligt med 2-3 rhinsten – eller man kan vælge et lille hjerte.

Man kan også pynte bordet med større flade rhinsten, f.eks. ss40 eller ss48, eller lægge rhinsten med spids bagside drysset ud over bordet som diamanter. Disse sten kan ikke umiddelbart købes i forretningerne, men kan skaffes ved henvendelse til info@rhinstene.dk.

Der er masser af muligheder for at tilføje lidt bling til konfirmationen med rhinsten – kun fantasien sætter grænsen!

Alle de viste rhinsten og perler kan købes hos Rhinstene.dk, hvor du også kan få personlig råd og vejledning.

 


Comments are closed.